L

NAŠE PREDNOSTI

Nigdje u Hrvatskoj nećete pronaći ništa slično kompleksu Fabrika. Osim što omogućava potpuno oblikovanje prostora u skladu s Vašim potrebama, spaja vas s ostalim zakupcima Fabrike, Fabrike PLUS i okolnih zgrada kompleksa, i vodi vaše poslovanje u posve nove dimenzije.

Fabrika™ PLUS je novo poglavlje poznate priče danas najpopularnijeg kompleksa u Zagrebu. Postanite dio poslovnog, medijskog i kreativnog okruženja naše lokacije, i dovedite svoj posao na mjesto gdje se spajaju nove tehnologije, novi mediji i novi trendovi mnoštva industrija.

MJESTO ZA POSAO

FabrikaPLUS je za sve. Bez obzira na djelatnost kojom se bavite, Fabrika PLUS vam pruža idealan prostor za vaš posao, koji će inspirirati vaše zaposlenike i ostaviti dojam na vaše poslovne partnere. 

FabrikaPLUS je idealan odabir ukoliko se bavite:

IT & Developmentom

Arhitekturom ili projektiranjem

Intelektualnim industrijama
Pravom ili Consultingom
Marketingom i kreativnim industrijama
Medijima i medijskim savjetovanjem
…ili ako se jednostavno vidite ovdje.

ŠTO VAM NUDIMO?

6 etaža ureda za zakup / pomoć u projektiranju i izvedbi / namjenske tehničke i toaletne prostorije na svakoj etaži / mogućnost spajanja zona ureda / A energetski certifikat (da se i time pohvalimo) / najam parkirnih mjesta na dvorišnom parkiralištu kompleksa / vanjsko parkiranje u II. Zagrebparking zoni (to je mnogima važno) / …i volimo bicikle (i ne radimo probleme za kućne ljubimce ako ih imate)

Modularni uredski prostori industrijskog tipa. Mogućnost posve personaliziranog uređenja. Uredi od 233  do 427 . Open-space ili klasični uredi.

FabrikaPLUS se trenutno gradi.

Iskoristite priliku i posjetite nas dok je gradilište aktivno i dok možete pregovarati o svakom detalju koji vam je važan. Naši projektanti i izvođači vam stoje na raspolaganju.

VRHUNSKA LOKACIJA

Vrhunska lokacija kod Zapadnog kolodovora. Neposredna blizina strogog centra Zagreba. Potpuna prometna povezanost sa svim djelovima grada.

PROSTOR PO MJERI

Mogućnost posve personaliziranog uređenja prostora, prilagođenog individualnim potrebama i specifičnostima poslovanja korisnika.
  • DOVRŠENO 100% 100%
L

ETAŽE FABRIKE PLUS

Adresa

Petračićeva 4, Zagreb 10000-HR

Poslovni kompleks HERUC

Kontakt

office@fabrikazagreb.hr

Zovite nas na 01 3650 890