L

SVI PROSTORI U FABRICI SU ZAKUPLJENI. ŽELIMO DOBRODOŠLICU SVIM NAŠIM STANARIMA!

L

NAŠE PREDNOSTI

Nigdje u Hrvatskoj nećete pronaći ništa slično Fabrici. Osim što omogućava potpuno oblikovanje prostora u skladu s Vašim potrebama, Fabrika vas spaja s ostalim zakupcima Fabrike i okolnih zgrada kompleksa, i vodi vaše poslovanje u posve nove dimenzije mogućih kontakata

L

ZA KOGA JE FABRIKA?

Fabrika™ je za sve. Bez obzira na djelatnost kojom se bavite, Fabrika vam pruža idealan prostor za vaš posao, koji će inspirirati vaše zaposlenike i ostaviti dojam na vaše poslovne partnere. 

Pozivamo Vas da postanete naš stanar!

Fabrika je idealan odabir ukoliko se bavite:

N
IT & Developmentom
N
Komunikacijskim industrijama
N
Arhitekturom ili projektiranjem
N
Dizajnom, tiskom ili grafikom
N
Foto, TV i filmskom produkcijom
N
Marketingom i kreativnim industrijama
N
Čak i proizvodnjom, jer ipak je ovo..

ŠTO VAM NUDIMO?

4 razine ureda / podzemnu garažu sa preko 50 mjesta / 2 putnička i 1 teretni lift (nikad ne znate kada vam može zatrebati) / razdvojene toaletne i tehničke prostorije za svakog zakupca / mogućnost spajanja zona ureda / A energetski certifikat (da se i time pohvalimo) / ulaze sa strane Magazinske i Pavletićeve / Vanjsko parkiranje u 2. Zagrebparking zoni (to je mnogima važno) / …i volimo bicikle (i ne radimo probleme za kućne ljubimce ako ih imate)

Modularni uredski prostori industrijskog tipa. Mogućnost posve personaliziranog uređenja. Uredi od 130m² do 6000m². Open-space ili klasični uredi.

se trenutno gradi. Iskoristite priliku i posjetite nas dok je gradilište aktivno i dok možete pregovarati o svakom detalju koji vam je važan. Naši projektanti i izvođači vam stoje na raspolaganju.

VRHUNSKA LOKACIJA

Vrhunska lokacija kod Zapadnog kolodovora. Neposredna blizina strogog centra Zagreba. Potpuna prometna povezanost sa svim djelovima grada. Osigurano parkiranje.

Podzemna garaža za zakupnike.

URED PO VAŠOJ MJERI

Mogućnost posve personaliziranog uređenja prostora, prilagođenog individualnim potrebama i specifičnostima poslovanja korisnika.

  • DOVRŠENO 79%